Dataproces meddelte i går, at den udenlandske SQUAD Growth-fond, som er registreret i Luxembourg af Axxion S.A. og rådgivet af tyske Discover Capital GmbH har valgt at investere i Dataproces.

Fonden opkøbte 1 mio. aktier i Dataproces, hvor de har bemærket den vækst, som Dataproces er inde i. Fonden opnår således ca. 3% ejerskab af Dataproces, og har dermed vist sin tiltro til selskabets vækstrejse.

Dataproces har oplevet markant vækst det seneste år, hvor de både har løftet omsætningen med store tocifrede procentrater og samtidig forbedret indtjeningen. For det skæve regnskabsår 2023/24 voksede omsætningen 50%, mens EBITDA-resultatet blev vendt fra et negativt resultat på 2,6 mio. kroner til et positivt resultat på 8,6 mio. kroner. Derudover er der offentliggjort mange nye kontrakter. Den flotte vækstrejse blev senest hyldest med kåringen som Årets bobler til årsmødet hos Foreningen af Børsnoterede Vækstvirksomheder.

Dataproces’ CEO Michael Binderup udtaler i forbindelse investeringen fra den udenlandske fond:

Vi er i Dataproces meget stolte af, at de gode takter vi har vist igennem den seneste tid også er blevet bemærket udenfor landets grænser, og at der er så stor tiltro til, at vores flotte vækst fortsætter, at en tysk konsulentgruppe har motiveret Axxion S.A. til at købe aktier i Dataproces. Vores bestræbelser på at tiltrække større institutionelle investorer ser ud til at give pote. Vi byder Discover Capital hjerteligt velkommen som partner og Axxion S.A. som aktionær i Dataproces og ser frem til et langsigtet godt samarbejde.