FOM Technologies har her til morgen offentliggjort salget af en special fremstillet laboratoriemaskine fra Teknologi Innovations Institut i De Forenede Arabiske Emirater.

Kontrakten er blevet realiseret gennem FOM Technologies’ mellemøstlige distributør Integrated Scientific Solutions og repræsenterer det andet salg siden selskabets nyligt etablerede partnerskab. Teknologi Innovations Institut er en del af Abu Dhabi regeringens Advanced Technology Research Council, som fører tilsyn med teknologi forskning i Emiratet.

Flagskibsmaskinen – FOM alphaSC slot-die coater i en skræddersyet version – repræsenterer det ypperste indenfor præcisionsteknik, der muliggør uovertrufne belægningsegenskaber, der er afgørende for udvikling og produktion af banebrydende teknologier. Salget cementerer FOM Technologies’ position i spidsen for innovation, der understøtter – blandt andre – ambitiøse pionerer inden for solenergi.

Administrerende direktør for FOM Technologies Michael Stadi udtaler:

Hos FOM ser vi et stort potentiale for, at vores teknologi bliver anvendt indenfor R&D fasen og derefter som en del af opskalering til produktion.  Mellemøsten er en hurtigt bevægende, innovativ del af verden, hvor Clean Energy adoption for nyligt er begyndt at vinde indpas og som nu ligger højt på dagsordenen. En spændende og positiv udvikling for FOM.