Pharma Equity Group meddelte i fredags, at selskabet er lykkedes med at skaffe 51,2 mio. kroner, hvoraf 12,5 mio. kroner stammer fra konvertibel gæld gennem en rettet emission.

Pharma Equity Group opnår ved den rettede emission en styrket og mere robust kapitalstruktur, herunder et styrket kapitalberedskab. Tegningskursen på DKK 0,25 pr. aktie svarer til en overpris på ca. 20% i forhold til lukkekursen den 3. oktober 2024. Den rettede emission blev fuldt tegnet.

Registrering af kapitalforhøjelsen hos Erhvervsstyrelsen forventes at finde sted senest den 11. oktober 2024. Efter registreringen forventes de nye aktier optaget til handel på Nasdaq Copenhagen forventeligt den 16. oktober 2024.

Reponex Pharmaceuticals rapporterede tidligere i år om meget positive endelige resultater fra et klinisk fase-2 proof-of-concept-forsøg med lægemiddelkandidaten RNX-051, kaldet MEFO-studiet, som omhandler behandling af patienter med højresidet colon cancer og højresidet adenomer (potentielle forstadier til cancer).

Hvad angår selskabets tilgodehavende hos portugisiske Portinho S.A, har det en hovedstol på 9,55 mio. EUR, hvilket har en regnskabsværdi pr. 30. juni på 58 mio. kroner. Betalingen af dette tilgodehavende er udskudt ift. den oprindelige forfaldsdato per 1. juli 2023.

Pharma Equity Group har pr. 15. april 2024 indleveret stævning til Sø- og Handelsretten mod Portinho S.A. med krav om øjeblikkelig betaling af tilgodehavendet på EUR 9,55 mio. med tillæg af renter. Hertil har det portugisiske advokatselskab, der arbejder for Pharma Equity Group i Portugal, samtidig iværksat yderligere undersøgelser af mulighederne for sikrende rets skridt og undersøgelser i Portugal.