WindowMaster har i dag opjusteret sine forventninger til både omsætningen og EBITDA for 2024 efter en solid udvikling i årets første tre kvartaler. Dermed har selskabet nu opjusteret sine forventninger til indeværende regnskabsår tre gange.

WindowMaster forventer nu at nå en omsætning på 270-280 mio. kroner med et EBITDA på 30-35 mio. kroner. Tidligere ventede selskabet at omsætte for 265-275 mio. kroner med et EBITDA på 28-33 mio. kroner. Den nye guidance indikerer således en forventet omsætningsvækst på 13-18%, mens den forventede EBITDA-margin nu er i niveauet 11-12,5% fra tidligere 11-12%. WindowMaster beskriver desuden, at de i årets første tre kvartalet har oplevet en omsætningsvækst på 21% sammenlignet med samme periode sidste år.

Den solide vækst kommer på tværs af alle selskabets hovedmarkeder, og understreger selskabet fortsatte fokus på at levere Accelerate Core strategien.

WindowMaster kunne tidligere på måneden offentliggøre købet af sine produktionsfaciliteter i Herford, Tyskland. Det giver WindowMaster mulighed for at vækste produktionen og imødekommende den store globale efterspørgsel efter selskabets intelligente ventilationssystemer. Erhvervelsen af produktionsanlægget markerede derfor et vigtigt skridt i selskabets vækstrejse. Foruden blot at opskalere produktionen, giver det også mulighed for at optimere hele værdikæden til fordel for eksisterende såvel som nye kunder.