Scandinavian Medical Solutions har i dag offentliggjort en væsentlig milepæl med indgåelsen af en længerevarende lejeaftale med en tilbagevendende kunde gennem det amerikanske datterselskab.

Kunden har i de seneste fem måneder lejet en MRI-løsning fra Scandinavian Medical Solutions Inc, og for at imødekomme øgede scanningsbehov er løsningen netop blevet opgraderet med en nyere og mere kraftfuld scanner for resten af lejeperioden.

Datterselskabets udlejningsforretning var oprindeligt planlagt til først at skulle lanceres på det amerikanske marked senere i regnskabsåret 2024/25. At datterselskabet allerede nu har sikret en større lejeaftale, er en klar indikation af efterspørgsel og solide fodfæste på det amerikanske marked. Den samlede værdi af udlejningsaftalen overstiger 2 mio. kroner, og er derfor offentliggjort i overensstemmelse med selskabets informations- og kommunikationspolitik. Aftalens løbetid strækker sig over en længere periode, og værdien ligger mellem 2,0-3,5 mio. kroner.

Aftalen påvirker ikke de allerede udmeldte forventninger til omsætning og EBITDA for regnskabsåret 2023/24 eller det nye regnskabsår 2024/25. Aftalen bekræfter dog SMS Inc.’s fortsatte positive udvikling på et nøglemarked og skaber fundamentet for yderligere vækst i USA. Jens Krohn, som er direktør i det amerikanske datterselskab, udtaler:

Jeg er utrolig stolt af den fremgang, vi oplever i øjeblikket på det amerikanske marked. Det glæder mig at vi i dag kan offentliggøre vores første længerevarende udlejningsaftale i USA. Det viser tydeligt, at vores kunder i USA værdsætter vores fleksible udlejningsløsninger. Det er en stærk indikation af, at vores omdømme som en pålidelig udbyder af medicinsk udstyr er vokset.