fbpx

DanCann Pharma

DanCann Pharma: Introduktion

Om DanCann Pharma

DanCann Pharma A/S blev grundlagt i 2018 og er en dansk biofarmaceutisk virksomhed drevet af cannabinoider. Virksomheden, der blev børsnoteret i 2020, blev dannet for at skabe et reelt og legalt medicinsk alternativ for alle de patienter, som ikke har fået den ønskede effekt af deres tidligere medicin. Med en ambition om at kunne levere et kvalificeret, standardiseret og rent produkt – udarbejdet efter standarder, som er gældende ved fremstilling af konventionel medicin.

DanCann Pharma arbejder med både godkendte og ikke-godkendte lægemidler – såvel som både receptpligtige og receptfrie lægemidler. Og altid med hensynet til patienterne som et vigtigt pejlemærke.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

1 2 8

CEO: Jeppe Krog Rasmussen

Jeppe Krog Rasmussen er founder og CEO for DanCann Pharma. Jeppe har været en del af selskabet siden begyndelsen i marts 2018. Han er ansvarlig for den strategiske del, og driver ved siden af sit eget investeringsselskab, Xignotus Capital ApS.

Jeppe Krog Andersen har dermed god erfaring som investor, som han også har beskæftiget sig med professionelt på trods af sine unge alder. Han har desuden vundet en pris fra Business Worldwide Magazine som Most innovative CEO of Europe’s Pharmaceuticals Industry.

IR-kontakt: jkr@dancann.com

Jeppe Krog - DanCann