2cureX har i dag meddelt, at de har indgået en distributionsaftale med Israelske Gamidor Diagnostics ift. deres Inditreat® produkter.

Distributionsaftalen omfatter det israelske marked, hvor Gamidor Diagnostics er et ledende firma indenfor diagnosticerende produkter. 2cureX anser det israelske marked som værende af stor strategisk værdi til trods for det forholdsvis lille marked. Årsagen til dette er, at det er et innovativt marked, der er med til at starte nye trends.

Gamidor Diagnostics har været en ledende leverandør af kræftdiagnosticerende produktsystemer til det israelske marked gennem mere end 25 år. Aftalen omhandler promovering af Inditreat® til professionelle onkologer, underskrive leveringsaftaler og stå for logistikken mellem hospitalerne og 2cureX’s laboratorie i København. Aftalen er gældende i tre år, hvortil der er aftalt automatisk fornyelse, såfremt vilkårene for dette bliver opfyldt.

Med indtrædelse på det israelske marked er 2cureX nu tilstedeværende i 16 lande. Deres operationelle mål for tilstedeværelse hedder 20 lande ved afslutningen af 2022. Ved udgangen af 2021 var de til stede i 14 lande. Foruden en tilstedeværelse i 20 lande, er det ligeledes en operativ målsætning at være til stede på 30 hospitaler ved udgangen af 2022.

VP Global Business, Jesper Floyd Kristiansen udtaler I denne forbindelse:

Israel is known for its highly dynamic medical technologies environment, as well as for its focus on healthcare. Hospitals and doctors are of the highest quality, and I am glad that we will now be able to offer mCRC patients in Israel an individualized drug response profile and help improve their treatment. I am looking forward to starting the collaboration with the team from Gamidor Diagnostics.