fbpx

2cureX

2cureX: Mød selskabet

Om 2cureX

2cureX er et dansk biotekselskab, som er noteret på den svenske First North børs. Selskabets vision er at forbedre behandlingseffektiviteten hos kræftpatienter. Til dette formål har 2cureX udviklet og patenteret et test-system ved navn IndiTreat®, som gør det muligt for læger at matche den enkelte kræftpatient med den mest effektive kræftmedicinske behandling.

Dermed vil 2cureX gøre kræftbehandling mere personaliseret, så patienterne ikke skal igennem flere hårde behandlinger med bivirkninger, der muligvis ikke virker på den specifikke kræft. Med testen fra 2cureX, kan kræftceller tages ud af patienten, som lægerne derefter kan afprøve lægemidlerne på cellerne, uden at det har bivirkninger for patienten.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over 2cureX seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden august 2021.

1 2 9

CEO: Fernando Andreu

Fernando Andreu har mere end 30 års erfaring, som han tog med sig til 2cureX, da han blev CEO i 2021.

Tidligere har han haft top positioner hos Chiron, Roche Diagnostics og Sysmex, hvor der hele tiden har været fokus på at udvikle virksomhederne globalt.

IR-kontakt: IR@2cureX.com

CEO Fernando Andreu