2cureX har i dag annonceret, at de har modtaget deres første ordrer for et IndiTreat produkt. Det er en forholdsvis lille ordre, men af stor strategisk vigtighed.

Orden kommer fra Labormed, som er 2cureX’s distributør i Slovenien af IndiTreat Samle Collection Sets. IndiTreat Sample Collection Set indeholder alle de elementer, som er nødvendige for at tage en vævsprøve og værne om den under transport fra hospitalet til 2cureX-laboratorierne i København.

Ved at have modtaget den første ordrer, har 2cureX nu opfyldt alle de annoncerede mål for 2021. Heriblandt lancering af to IndiTreat test (Start & Extend), distributionsaftaler i 11 lande, der dækker 20% af Europas befolkning, et fagligt stærkt Advisory Board med mere.

I denne forbindelse udtaler CEO, Fernando Andreau:

This has been an outstanding year for 2cureX. We have built a very solid foundation for our future expansion, at a speed that was only possible thanks to the exceptional commitment and dedication of our team, and our business and clinical partners. We are looking very much forward to an exciting 2022.