2cureX har i dag offentliggjort deres Q1 rapport, hvor CEO, Fernando Andreu bekræfter, at selskabet er godt på vej mod sine mål for året.

2cureX har opsat et mål om at introducere IndiTreat® på 30 europæiske hospitaler fordelt over 20 lande samt lancere en yderligere IndiTreat® test i 2022.

I løbet af første kvartal har 2cureX vist fremskridt indenfor alle målene. Selskabet har rekrutteret 8 hospitaler under deres IGNITE program, og er i tæt dialog med yderligere hospitaler. Det nye år har ligeledes budt på en introduktion i tre nye lande: Polen, Tjekkiet og Slovakiet, ensbetydende med at 2cureX nu er til stede i 14 lande ved udgangen af kvartalet. Og sidst men ikke mindst har 2cureX lanceret IndiTreat® Explore, der skal identificere såkaldte ”off label” produkter til 3rd line behandling af metastatisk tyktarmskræft.

Pr. 31. marts 2022 var selskabets kontantbeholdning på 63,4 mio. svenske kroner. Det negative resultat før skat for første kvartal 2022 lød på 7,9 mio. svenske kroner.

Selskabets CEO, Fernando Andreu udtaler:

We are confident that we are on track to achieve our goals for 2022 despite the turbulent economic and political situation in Europe at the moment.