2cureX har indgået en distributionsaftale med Omnigen Medical Products i Tyrkiet.

2cureX har det seneste stykke tid haft et stort fokus på at indgå distributionsaftaler, hvor de undersøger mulighederne i de fleste EU lande. Distributionsaftalen med Omnigen er den første udenfor EU, hvilket repræsenterer de muligheder selskabet har på de internationale markeder.

Omnigen er en veletableret national distributør af laboratorie og molekylær-genetisk testudstyr i Tyrkiet. De har en god relation med de største hospitaler. Dette gælder for både private og offentlige hospitaler, hvorfor Omnigen også er i tæt kontakt med de største farmaceutiske firmaer i Tyrkiet. Omnigen har 15 ansatte, hvoraf 12 har en universitetsuddannelse, hvilket er med til at sikre belæg for de produkter, som de distribuerer.

Ifm. denne distributionsaftale udtaler CEO, Fernando Andreau:

This agreement with Omnigen allows us to address Turkey, a country with 84 million people and more than 20,000 new colorectal cancer cases per year. Omnigens product portfolio is very complementary to IndiTreat® and we believe they are the perfect partner for 2cureX in Turkey.

Omnigen skal være ansvarlig for at promovere IndiTreat til tyrkiske fagfolk. Derudover skal de underskrive leveringsaftaler med de tyrkiske hospitaler, og stå for logistikken mellem 2cureX i København og de tyrkiske hospitaler. Omnigen vil til at starte med fokusere på en række anerkendte private hospitaler i Istanbul, som skal være foregangsmænd ift. at definere den bedste behandling for den enkelte patient i Tyrkiet.