Den svenske analysevirksomhed Mangold udgav i sidste uge en opdateret analyse af 2cureX.

Her giver Mangold et kursmål på 27 SEK per aktie, som ud fra en kurs på 15,5 SEK svarer til en potentiel upside på omkring 75%.

Mangold baserer sine estimater på den kommercialisering, som er i gang på nuværende tidspunkt i 2cureX. Produktet IndiTreat er lanceret til 3-line behandling, og forventes at blive lanceret til 1-line behandling mod metastatisk tyktarmskræft i løbet af Q4. I denne forbindelse er 2cureX ved at opbygge et netværk af distributører i Europa, som er en vigtig del af virksomhedens strategiske planer. Distributørerne sørger for at overholde reglerne i de enkelte lande, og har gode netværk indenfor de enkelte markeder.

Indtil videre har 2cureX 5 distributionsaftaler, som dækker Norden, Spanien, Bulgarien, Portugal og Slovenien. 2cureX forventer at have tilstedeværelse i 12 lande ved årets afslutning.

Highlights fra den opdaterede rapport er, at 2cureX står finansielt stærkt, hvor de har en stor nok kassebeholdning til at finansiere driften frem til 2023. Der kommer nye regler indenfor EU, som gør indgangsbarriererne højere for nye konkurrenter. 2cureX har taget de nødvendige forbehold, for at kunne efterleve de nye og mere strikse krav. 2cureX´ produkt IndiTreat kan potentielt bruges til andre kræftformer, hvor 2cureX blandt andet forventer at lancere IndiTreat til bugspytkirtelkræft i 2023.

Hele rapporten kan findes her.