Til Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning (DSVØ) i weekenden kunne Alefarm Brewing trække sig ud som sejrherre, efter deltagerne havde kåret deres dobbelt IPA Afterglow som den bedste øl.

Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning er et koncept, der blev skabt under Coronakrisen, som en hjælpende hånd til mikrobryggerierne. Selve eventet bliver streamet igennem Facebooksiden Craft Makers Collective.

Konceptet er opbygget omkring, at 12 mikrobryggerier hver især byder ind med en specialøl, hvor der battles mellem de forskellige øl for at blive kåret som vinder. I løbet af arrangementet præsenteres øllene af de forskellige brygmestre, som repræsenterer den enkelte øl. I den 7. udgave, som Alefarm vandt, deltog blandt andre Mikkeller, Anarkist, Kissmeyer og Jacobsen.

Konceptet DSVØ er blevet en vigtig del af miljøet for de danske mikrobryggerier, som her har en unik mulighed for at komme ud i mange hjem, og tiltrække sig opmærksomhed.

Alefarm Brewings CEO, Kasper Tidemann udtaler:

Det er en stor ære at vores dobbelt-IPA, Afterglow, blev kåret som den bedste øl i et felt fyldt med øvrige gode og spændende danske øl-kreationer. Det vidner om at Alefarm Brewing stadig befinder sig forrest i feltet inden for dansk craft beer – en position, som vi hver dag arbejder på at udvikle og fastholde.