fbpx

Alefarm Brewing

Alefarm Brewing: Introduktion

Om Alefarm Brewing

Alefarm Brewing er et familiedrevet dansk bryggeri, som producerer unikke øl af høj kvalitet til forbrugere og distributører på verdensplan. Selskabet blev etableret i 2015 og har sin produktion i Greve, syd for København.

Selskabet har fokus på moderne fortolkninger af populære stilarter inden for øl, herunder blandt andet IPA og DIPA, samt smagfulde og indbydende sæsonøl, som ofte er brygget med brug af lokale ingredienser. Selskabets mission er at skabe gode og vedvarende oplevelser med øl.

Alefarm Brewing sælger både sine øl på det danske marked, men også på eksportmarkedet. Selskabet har i perioder eksporteret op til 100% af sin produktion, hvor nøglemarkederne blandt andet tæller Frankrig, Spanien og England.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Alefarm Brewings seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden januar 2021.

1 2 4

CEO: Kasper Tidemann

Kasper Tidemann har som administrerende direktør det overordnede ansvar for Selskabets forretning, udvikling og identitet.

Kasper har en baggrund med over 20 års erfaring som selvstændig softwareudvikler og designer. Han har designet og udviklet en række platforme og systemer for større kunder, herunder Unilever Danmark A/S og Danske Spil A/S.

Kasper har derudover boet og arbejdet i San Francisco i perioden 2010-2014, hvor han udviklede software til personbeskyttelse af den øverste ledelse hos Facebook.

IR-kontakt: kt@alefarm.dk

Kasper Tidemann