Audientes meddelte her til morgen, at de indgår samarbejde med et af Indiens største programmer inden for ear care, Medtronic LABS’ Shruti.

Partnerskabet vil hjælpe Audientes med at distribuere og sælge Ven, hvorfor aftalen betyder endnu en salgskanal i Audientes’ distributionsnetværk. Det vil særligt hjælpe Audientes med at nå ud til folk i tætbefolkede områder med lav indkomst. Programmet blev lanceret tilbage i 2013 med et mål om at skabe et bæredygtigt program med lettilgængelig mulighed for øre- og hørebehandling.

Medtronic LABS Shruti forventer at starte salget i løbet af fjerde kvartal 2022, og nyheden ændrer ikke på selskabets forventninger til 2022. Audientes’ administrerende direktør, Steen Thygesen udtaler ifm. partnerskabet:

Vi er glade for nu at kunne inkludere Medtronic LABS’ ear care program, Shruti, blandt vores kanalpartnere i Indien. Hos Audientes er vores mål at gøre vores selvjusterende høreapparater af høj kvalitet økonomisk tilgængelige for alle, der har brug for dem. Medtronic LABS lancerede Shruti i 2013 med et formål, der ligger tæt op ad Audientes vision – nemlig at at skabe et effektivt ear care program, der kan sikre tilgængelig hørepleje til dem, der har brug for det, og dermed til stor til gavn for lokalsamfundet. Det er et rigtigt godt eksempel på et innovativt og bæredygtig projekt i det indiske sundhedssystem, der har stor effekt socialt som forretningsmæssigt. Vi er meget stolte over det indgåede samarbejde.