Audientes meddeler i dag, at de har indgået et samarbejde med Omni Hearing i Indien. Samarbejdsaftalen omhandler salg af Audientes’ selvjusterende høreapparat gennem Omni Hearings salgssteder og distributionsnetværk i delstaterne Gujarat og Maharashtra i det vestlige Indien.

Omni Hearing er en af de førende høreklinikker og distributører i Indien med tre høreklinikker og et forhandlernetværk bestående af ca. 50 uafhængige salgssteder i delstaterne Mumbai, Pune og Surat, som har en samlet befolkning på ca. 25. mio.

Audientes’ CEO, Steen Thygesen udtaler med dagens nyhed:

Vi er meget glade for at kunne byde endnu en kommerciel partner velkommen om bord. Omni Hearing er en veletableret virksomhed i Indien med mere end 30 års erfaring inden for salg og markedsføring af kvalitetshøreapparater, og vi er utroligt glade for at kunne indgå partnerskab med dem. Udover at være forhandler har Omni Hearing et omfattende grossistnetværk, og målt på omsætning er virksomheden en af de 20 største leverandører af høreapparater i Indien. Vi ser meget frem til samarbejdet med dem og deres forhandlernetværk.

Omni Hearing forventer at påbegynde salget af Audientes’ selvjusterende høreapparat i 4. kvartal 2021.