Audientes har i dag meddelt, at de som forventet nu er gået ind i den indledende fase af masseproduktion af Ven™, og har sendt de første salgbare enheder til det indiske marked.

Forsendelsen distribueres primært til nøgleaktører i Audientes’ voksende partnernetværk i Indien. Audientes har i dag seks partnere i Indien, hvilket har resulteret i mere end 100 salgssteder fordelt over det nordlige, sydlige, østlige og vestlige Indien. De afsendte høreapparater er sendt afsted i den salgsparate emballage og klar til brug.

Audientes’ distributionsnetværk er et resultat af selskabets arbejde gennem 2021, hvor de har arbejdet på at skabe et godt fundament på markedet. Selskabets ordrebog vokser dag for dag, og Audientes er ligeledes begyndt at intensivere marketing- og salgsaktiviteterne. På billedet nedenunder er et overblik over hvor langt selskabet er ift. planen.

Audientes’ CEO, Steen Thygesen udtaler:

This is a momentous day for us and a critical milestone in our path to market. Now, we have our first shipment of saleable devices on their way to India. With an order book of 1250+, and with new orders rolling in every day, I’m delighted to get these devices into the hands of our partners, all of whom are eager to promote Ven to consumers in their nationwide points of sale retail network.