Det har været en særdeles god måned for Audientes, som alene i marts måned er steget over 50%. Der har ligeledes været mange selskabsnyheder, som har været med til at sende aktien op.

Den 12. marts offentliggjorde Audientes et forbedret design af selskabs selvjusterende høreapparat. Forbedringen vil ifølge selskabet forbedrer mulighederne for at positionere sig stærkt ved den kommende produktlancering.

Knap en uge efter offentliggjorde Audientes sit årsregnskab for 2020. Her gjorde selskabet det klart, at de er klar til kommercialiseringen i løbet af andet kvartal 2021, og delte samtidig sine økonomiske forventninger til året.

Til at slutte måneden meddelte Audientes i mandags, at Peter Røpke indstilles til bestyrelsen. Peter Røpke har stor erfaring fra internationale organisationer inden for produkt- og teknologiudvikling, og passer derfor godt ind i den rejse, som Audientes står overfor. I dag er Peter Røpke CEO for det børsnoterede selskab RTX, og har tidligere været CEO for det børsnoterede selskab Flügger, og har ligeledes været koncerndirektør i Grundfos Management og Senior Vice President i Nokia Corporation.

Alle disse nyheder har været med til at skabe noget momentum for Audientes-aktien, som ender måneden med at være den mest stigende aktie på First North.