Freetrailer meddelte i går, at de har udvidet det samarbejde, der blev indgået med Føtex i december 2020. Freetrailers service vil derfor fremover være at finde i 18 Føtex varehuse.

artnerskabet mellem Føtex og Freetrailer blev indgået med en test ved Føtex varehuse i Haderslev og Fredericia. Samarbejdet har allerede nu vist sig at være en stor succes, og parterne er blevet enige om at udvide samarbejde med yderligere 48 trailere på 16 nye lokationer.

Næsten alle de nye Føtex varehuse der kommer til at tilbyde Freetrailers service ligger i Jylland og på Fyn, mens Føtex i Ringsted og Nykøbing Falster indtil videre vil være ene om at tilbyde servicen på Sjælland.

Freetrailers CEO, Philip Filipsen glæder sig over udvidelsen af samarbejdet med Føtex, som passer perfekt ind i selskabets planer om yderligere udbredelse af Freetrailer i Danmark. Ifm. udvidelsen udtaler han:

Det er meget glædeligt, at samarbejdet med Føtex efter blot 3 måneder har vist sig at være så stor en succes, at Føtex har besluttet at udvide samarbejdet med os. At få så god en start på et samarbejde med en partner som Føtex betyder meget for os, og vi er meget stolte over den anerkendelse, der ligger i dette.

Freetrailer-aktien er i skrivende stund oppe med omkring 7% i dagens handel.