Audientes havde et mål om 3 samarbejdspartnere og 70 salgssteder i slutningen af 2021. Disse forventninger overgår Audientes i dag, hvor de kan præsentere den 4. samarbejdspartner.

Den 4. samarbejdspartner er Sravani Hearing Aid Clinic, som er en af de mest veletablerede høreapparatklinikker i storbyen Kolkata. Sravani er autoriseret forhandler af flere store mærker indenfor høreapparater, og har 6 salgssteder. Salget af Audientes Ven forventes at begynde i 4. kvartal 2021.

Sravani har et mål om at forbedre livskvaliteten for deres kunder ved at tilbyde god service samt prismæssigt overkommelige høreapparater. Her håber de, at Audientes’ Ven kan medvirke positivt til at opnå dette mål.

I denne forbindelse udtaler CEO, Steen Thygesen:

Vi byder Sravani Hearing Aid Clinic velkommen til vores partnernetværk. Samarbejdet med Sravani Hearing Aid Clinic har stor strategisk betydning for Audientes af to årsager. For det første er Sravani Hearing Aid Clinic en respekteret forhandler af høreapparater i Vestbengalen, og vi ser frem til at samarbejde om udrulningen af Ven til befolkningen i Kolkata. For det andet betyder samarbejdet, at vi nu får fodfæste i Kolkata, der har en befolkning på 14,1 mio. Det betyder samtidig, at vi nu har overgået vores mål for 2021 om tre samarbejdspartnere og 70 salgssteder.