Brain+ har i dag meddelt, at de begynder er kommercielt pilotprojekt med Ældre Sagen. Pilotprojektet vil teste brugen af Brain+´ første produkt, CST-Therapist Companion i en-til-en sessioner i hjemmet med de ældre.

Projektet vil være med til at styrke produktudviklingen af CST-Home Care, som er et produkt under udvikling hos Brain+. Derudover afsøger det en ny kommerciel mulighed inden for frivilliges brug af CST-produkter, der udgør en vigtigt rolle i både Danmark, Tyskland og Storbritannien.

Ældre Sagen er en af Danmarks største organisationer med mere end 930.000 medlemmer. I første omgang er der 12 frivillige, der har modtaget tablets med Brain+´ CST-Therapist Companion software, der over de kommende tre måneder vil benytte disse i deres besøg hos medlemmerne.

Lotte Kofoed Hansen, der er Demenskonsulent hos Ældre Sagen, udtaler i denne forbindelse:

We are excited about trying Cognitive Stimulation Therapy to facilitate stimulating conversations between our volunteers and our members. Our hope is that these structured conversations will result in more interactions and engagement and could be a valuable service to our members.