Brain+ har i dag meddelt, at de har indgået en salgsaftale med Københavns kommune, som er den største danske kommune, og estimeres at dække omkring 10% af danskere med demens.

Salgsaftalen indebærer, at Københavns Kommune initialt får adgang til CST-Therapist Companion på tre forskellige demens-behandlingssteder i op til 12 måneder. Den har potentiale til at blive både forlænget og udvidet til at omfatte alle behandlingsfaciliteter i kommunen. Københavns Kommune er den største danske kommune og har ekstensiv erfaring med brugen af kognitiv stimulationsterapi (CST) til behandling af deres borgere med demens. En salgskontrakt med København er derfor en vigtig validering af Brain+’ digitale support-løsning, og kommunen er samtidig en vigtig referencekunde, fordi andre danske kommuner ofte observerer og følger deres tiltag – ikke mindst inden for velfærdsteknologi.

Københavns Kommune har forud for indgåelse af købsaftalen foretaget en teknologisk vurdering af produktet såvel som en generel due dilligence af Brain+ som leverandør. Dennee proces er kendt som en af de sværeste at komme succesfuldt igennem i Danmark, hvilket vidner om den høje kvalitet Københavns Kommune vurderer, der er i CST-Therapist Companion.

Brain+ har nu engagement fra i alt 15 danske kommuner, der benytter CST-Therapist Companion. Dette er gennem salgskontrakter, deltagelse i brugerstudier samt partnerskab i det implementerings- og skalleringsprojekt, som Brain+ er indstillet til at modtage DKK 3.5 millioner for af Erhvervsstyrelsen.

Brain+ forventer at kunne præsentere yderligere salgskontrakter inden udgangen af måneden.

I forbindelse med lukningen af salgsaftalen med København udtaler Business Development Manager and Head of Sales, Brian Østergaard:

It is extremely encouraging to experience how CST is gaining widespread adoption across Danish municipalities and not least to see the growing interest we are being met with for our solution to help deliver the therapy more effectively to help people with dementia. I am thrilled to now start the implementation of CST-Therapist Companion in Copenhagen, which by many standards is one of the most progressive municipalities in terms of both CST delivery and adoption of new and cutting-edge welfare technologies to provide better care and therapy for their citizens.