Copyright Agent har i dag indgået kontrakt med det engelske nyheds- og billedbureau, Click News & Media.

Kontrakten indeholder aftale om levering af selskabets full-service IPRaaS i 14 markeder. Samtidig ligger der aftale om løbende at udvide samarbejdet på flere nye markeder i takt med at Copyright Agent åbner disse op.

Aftalen med Click News & Media sikrer samarbejde med det førende engelske nyheds- og billedbureau inden for underholdningssegmentet, hvor store investeringer i kuratering og sikring af kvaliteten af indhold er et væsentligt konkurrenceparameter og afgørende for, at kunne tilbyde eksklusive nyheder og billeder i særklasse.

Af samme grund er behovet for beskyttelse af investeringen i deres immaterielle rettigheder indlysende og samarbejdet om sikringen af deres rettigheder er således en stærk anerkendelse af et støt stigende behov for Copyright Agents full-service IPRaaS teknologi og service.

Direktøren hos Click Media & News, John Churchill udtaler:

Vi er meget tilfredse med at have indledt et samarbejde med Copyright Agent. Det er afgørende vigtigt for os at sikre, at alle vores billeder anvendes og publiceres korrekt. Hver eneste af vores fotografer arbejder ekstremt hårdt og det er kun rimeligt, at deres arbejde og deres billeder anvendes og publiceres med korrekt licensering. Vi er derfor overbeviste om at samarbejdet med Copyright Agent vil muliggøre, at vi kan opnå den målsætning.