fbpx

Copyright Agent

Introduktion til Copyright Agent

Om Copyright Agent

Copyright Agent er en legal-tech virksomhed, som ønsker at sikre et bæredygtigt kreativt økosystem omkring beskyttelse af ophavsrettigheder.

Mængden af originalt kreativt indhold, der ligger frit tilgængeligt og ubeskyttet hen på internettet stiger dramatisk. Hver eneste dag, året rundt, bliver over 3 milliarder billeder uploadet og delt på websider, på sociale medier og i markedsføring. Størstedelen af alle billeder bliver publiceret uden korrekt licens fra indehaveren af ophavsretten.

Af denne årsag har Copyright Agent udviklet en komplet løsning, der sikrer, at alle professionelle skabere af originalt indhold kan beskytte deres ophavsret imod uretmæssigt brug fra andre virksomheder.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Copyright Agents seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden juli 2021.

CEO: Henrik Eggert

Henrik er uddannet hos A.P. Møller som ingeniør og har efterfølgende læst en MBA hos Henley Business School. Efter en længere periode som managementkonsulent etablerede Henrik digitalbureauet Geist, som han udviklede og drev frem til 2011, hvor han solgte bureauet til McCann Worldgroup.

Henrik har siddet i innovationsboardet hos Aller Media og i bestyrelsen hos et IT- selskab med hovedsæde i Vilnius.

IR-kontakt: henrik@copyrightagent.com

Henrik Eggert

Tilmeld dig Copyright Agents investor-nyheder