Copyright Agent meddeler i dag, at de skriver kontrakt med Storbritanniens ledende billede- og nyhedsbureau, Caters News Agency.

Med aftalen tilbyder Copyright Agent deres full-service IPRaaS løsning til at beskytte digitalt nyhedsindhold fra andre virksomheders uretmæssige brug på nettet. Til at starte med vil Copyright Agent servicere Caters News Agency I 10 forskellige europæiske markeder.

Caters leverer og distribuerer eksklusive nyheder, feature historier og viral underholdning til aviser, magasiner, online nyhedsmedier og tv-stationer i mere en 40 lande på verdensplan.

Behovet for beskyttelse af immaterielle rettigheder online er indlysende for Caters News Agency som leverandør af indhold til nyhedsmedier og med deres adgang til millioner af billeder og digitale aktiver. Som et UK-baseret bureau med international tilstedeværelse, er samarbejdet med Copyright Agent fordelagtigt af flere årsager.

Copyright Agents CCO, Kasper Jørgensen udtaler:

Vi er meget begejstrede for aftalen med Caters News Agency og ser frem til samarbejdet. Vi betragter deres globale tilstedeværelse som et oplagt match til vores ‘glocal’ model, hvilket gør det både nemt og hurtigt at åbne og operere et hvilket som helst marked hvor nye, såvel som eksisterende, kunder er aktive.