Copyright Agent offentliggjorde i går resultatet af udbuddet, hvor det fremgik, at der tildeles aktier til 786 investorer, som i alt har ønsket at tegne aktier for 33,5 mio. kroner.

Alle tegningsordrer til og med 4.000 kroner har fået fuld tildeling. Tegningsordrer fra 4.001 til 250.000 kroner er tildelt 500 stk. aktier samt 69,52% af resterende tegningsbeløb.

Tegningsperioden for Copyright Agent har været en smule uheldig, og hvorvidt overtegningen på 12% afspejler den egentlige efterspørgsel, er svært at sige.

Der har nemlig været en teknisk fejl hos Nordnet, som først blev rettet dagen før tegningsperioden sluttede. Fejlen gjorde, at kunderne skulle svare på 6 spørgsmål om handel med warrants og præferenceaktier, inden de kunne tegne aktier, hvilket højst sandsynligt har fraholdt en del for at tegne aktier i selskabet.

Heldigvis lykkedes det selskabet at hente den ønskede kapital, som de ifølge bestyrelsesformanden, Henrik Busch, kan benytte til at realisere sit udviklingspotentiale og træde effektivt ind på et globalt marked i konstant vækst.

Copyright Agent har første handelsdag d. 7. juli.

Du kan læse mere om fejlen hos Nordnet her.