CS MEDICA har i dag præsenteret deres Q3 kvartalsregnskab for det skæve regnskabsår 2022/23. Kvartalet dækker over april, maj og juni.

Gennem kvartalet har CS MEDICA leveret ordrer for 673 tusinde kroner og modtaget ordrer for 8,4 mio. kroner, hvorfor de akkumuleret for året har modtaget ordrer for 11,3 mio. kroner. Grundet finansielle begrænsninger på produktions igangsætning, er produktlevering og dermed faktureringen blevet forsinket. Derfor sænker CS MEDICA sine forventninger til en realiseret omsætning i regnskabsåret 22/23 til 1 mio. kroner.

Ved udgangen af kvartalet havde CS MEDICA en negativ kontantbeholdning, hvorfor der foreligger et stort fokus på kortsigtede salg og andre løsninger til at finansiere den daglige drift på kort sigt. På længere sigt har selskabet indgået en finansieringsaftale med RongShi, hvor de modtager første tranche på 30 mio. kroner efter godkendelse af 3-5 CANNASEN produkter på det kinesiske marked, hvor CS MEDICA arbejder på at få de regulatoriske elementer på plads. Aftalen med RongShi kan ved opnåelse af en række parametre, som du kan læse mere om gennem dette link opnå en samlet finansiering på op mod 60 mio. kroner, hvor anden trance på 30 MDKK ligger 12 måneder efter først tranche.  Den fulde Funding, sker med en aktieudstedelse , som afhængig af selskabets opfyldelse af omsætningsmål på 62,4 MDKK i 12 måneders perioden, ligger på 14,065 DKK pr. aktie ved manglende målopfyldelse og 28,13 DKK pr. aktie ved fuld målopfyldelse.

CS MEDICA kunne i fredags afsløre, at de har stiftet et datterselskab i Indien, der skal hjælpe med de regulatoriske regler på markedet, og stå for at lave distributionsaftaler. Indien er et af verdens største markeder med et indbyggertal på mere end 1,4 mia. mennesker.