Som et nyt investorinitiativ har CS MEDICA indbudt investorer, analytikere og andre interessenter til et webinar den 16. august klokken 16.00.

Formålet med webinaret er at give alle interessenter en bedre forståelse af selskabet på nuværende tidspunkt. Her bliver der lagt fokus på deres kliniske test, salg og vækst, pipeline, likviditetssituationen og mulige investeringsmuligheder. Efter en præsentation af blandt andet de førnævnte emner, vil der blive afholdt en Q&A session, hvor folk har mulighed for at få svar på sine spørgsmål.

CS MEDICA har tidligere udmeldt, at de forventer en omsætning på 12 mio. kroner for helåret, hvorfor selskabet fortsat mangler omtrent 10,7 mio. kroner for at realisere den udmeldte omsætningsforventninger. CS MEDICA har dog opbygget en potentiel ordrepipeline på op mod 650,5 mio. kroner frem mod 2025.

Da CS MEDICA blev børsnoteret, købte man såkaldte units. De involverede aktier såvel som tegningsretter. Disse tegningsretter kan forventeligt udnyttes i perioden 18. aug. frem til og med den 1. sep. til kurs 9,3, hvilket er en smule over nuværende kursniveau på 7,62 i skrivende stund. Her kan CS MEDICA potentielt hente op mod 10 mio. kroner til at tilbagebetale tidligere lån samt sikre noget af den fremtidige drift.

Det er muligt at tilmelde sig eventet her, og på billedet øverst fremgår deltagerne fra CS MEDICA.