Danske CS MEDICA har i dag præsenteret sit regnskab for andet kvartal af deres skæve regnskabsår. Her fremgår det, at der er sket forsinkelser i produktions- og pakkeprocessen.

Derfor ender CS MEDICA med at have en omsætning på 251 tusinde kroner i kvartalet, selvom de har modtaget ordrer i kvartalet for 1,9 mio. kroner, der sammen med ordrer for 1,1 mio. kroner i Q1 giver dem en samlet ordrebog på 3 mio. kroner for første halvår. Ordrebogen forventes at blive leveret i løbet af Q3 og Q4 i indeværende regnskabsår.

Til trods for at der har været udfordringer og forsinkelser ifm. produktionen, har CS MEDICA haft en begivenhedsrig start på året. De har blandt andet indgået en aftale med Inner Mongolia RongShi Hi-Tech Co., Ltd, der sikrer den langsigtede kapital til selskabet. Her har de indgået en aftale, der sikrer op til 60 mio. kroner til kurs 28.13. Det er dog under forudsætning af, at CS MEDICA leverer op til betingelserne i aftalen.

Konkret er finansieringsaftalen opdelt i to trancher. Den første tranche er bundet op på, at CS MEDICA får godkendt 3-5 CANNASEN CBD-produkter af de kinesiske myndigheder. Den anden tranche er bundet op på, at CS MEDICA opnår minimum 62,4 mio. i omsætning indenfor 12 måneder efter eksekveringen af første tranche. På kort sigt er driften sikret gennem et lån fra stifterne og nærtstående familie, der sammen ejer over halvdelen af det samlede antal aktier. Derudover har CS MEDICA indgået en aftale med finansieringsselskabet Svea.

Derudover har CS MEDICA opnået kliniske resultater på flere forskellige produkter, samt fået deres første produkt godkendt i Israel. CS MEDICA er det første selskab, der får godkendt et produkt indeholdende CBD på det israelske marked.