DanCann Pharma offentliggjorde i går omkring markedsluk regnskab for første kvartal. Her kunne selskabet berette om positive testresultater fra produktionsfaciliteterne og at kommercialiseringen af selskabet skrider frem som planlagt.

DanCann Pharma har haft et stort fokus på at skabe de bedste forudsætninger for succes. Det har de gjort ved at styrke ledelsesteamet såvel som bestyrelsen med brancheprofiler indenfor bestyrelses-, økonomi, drifts- og salgsfunktioner. For nyligt kunne DanCann Pharma præsentere lovende testresultater fra deres biomateriale.

DanCann Pharma har investeret intensivt i højteknologisk produktionsmiljø på deres Biotech Pharm1 anlæg. Det er fra dette anlæg, at der er kommet lovende testresultater. Biomaterialet indeholder et højt indhold af THC samtidig med, at det er helt fri for forurenende elementer uden brug af stråling. Dette er ganske unikt, da bestråling normalvis benyttes til at fjerne de uønskede elementer.

I datterselskabet CannGros, som DanCann Pharma opkøbte i fjerde kvartal sidste år, er der ligeledes et højt ambitionsniveau. Her ønsker direktionen såvel som bestyrelse, at kunne fastholde CannGros’ stærke markedsposition og ønsker at udnytte det store udviklingspotentiale, der er i datterselskabet.

CEO, Jeppe Krog Rasmussen udtaler:

Opkøbet af CannGros har betydet, at DanCann Pharma har kunnet tilføje den ønskede kommercielle enhed, og det skal vi i fællesskab udvikle og styrke, for CannGros har vist sig at være et rigtig stærkt opkøb og en vigtig tilføjelse til vores virksomhed. Opkøbet har gjort os i stand til at komme markant hurtigere ind på markedet ved at købe en allerede eksisterende platform og alt, hvad der hører til her, såsom knowhow, produkter, pipeline og et etableret kvalitetssystem.