DanCanns generalforsamling d. 27. april blev Tue Østergaard valgt ind i bestyrelsen, hvor han erstatter Jeppe Krog Rasmussen, der fortsætter med fuldt fokus på rollen som administrerende direktør.

Tue Østergaard er valgt ind i bestyrelsen på baggrund af hans store erfaring inden for investeringsverdenen, hvor han har engageret sig selv som investor, stifter, rådgiver, mentor og bestyrelsesmedlem i en række virksomheder. Han har ifølge bestyrelsesformand Carsten Trads den helt rigtige profil ift. at bringe værdifulde erfaringer og konstruktive idéer til DanCann Pharma.

I denne forbindelse udtaler CEO, og forhenværende bestyrelsesmedlem Jeppe Krog Rasmussen:

Det har været en kæmpe lærerig proces at sidde i bestyrelsen og jeg vil fortsat sidde med ved bestyrelsesbordet som selskabets administrerende direktør – og vil naturligvis fortsat blive hørt som selskabets største aktionær og stifter af selskabet. Når det er sagt, så føler jeg også et ansvar for at trække en professionel og faglig streg mellem ledelse og bestyrelse. DanCann Pharma har nået en vis størrelse, og har en stor kreds af investorer, og derfor skal bestyrelsen med input fra direktionen kunne træffe de bedste og mest objektive beslutninger for virksomheden.

DanCann Pharma kan se tilbage på et år, hvor der er sket en stor udvikling i selskabet. Her kan blandt andet fremhæves idriftsættelsen af Biotech Pharm 1, overtagelsen af CannGros og en generel styrkelse af organisationen. DanCann Pharma står på nuværende tidspunkt som markedsledere på det danske marked, mens organisationen er blevet styrket til at opnå endnu højere ambitioner.