DanCann Pharma har i dag offentliggjort, at den første fase i etableringen af virksomhedens højteknologiske produktionsfaciliteter BIOTECH PHARM1 i Ansager nu er afsluttet, og at anlægget er sat i drift.

Anlægget er bygget med udgangspunkt i bedste praksis fra medicinalindustrien i kombination med avanceret miljøkontrolleret landbrugsteknologi og vertikalt landbrug. Ifølge selskabets driftsansvarlige, Morten Martinsen, er det en meget vigtig milepæl for DanCann Pharma.

DanCann Pharma blev dannet for at skabe et reelt og legalt medicinsk alternativ for alle de patienter, som ikke har fået den ønskede effekt af deres tidligere medicin. Morten Martinsen udtaler ifm. dagens nyhed:

DanCann Pharmas cannabisgenetik reagerer ekstremt godt på de unikke vækstbetingelser og praksisser, der findes i anlægget. Disse planter vil være grundlaget for hele anlægget og vil i sidste ende bidrage til at forbedre livskvaliteten for de mange patienter med udfordringer. Jeg ser frem til, at vi bliver GMP-certificeret, så vi kan starte vores eksport og imødekomme den globale efterspørgsel i det kommende år.