Freetrailer fortsætter den gode nyhedsstrøm, og har i dag meddelt, at de indleder et nyt partnerskab i Norge.

Freetrailer Group indleder et nyt samarbejde med den nye, norske lager-kæde Second Space om 15 trailere fordelt på kædens 5 lokationer i Oslo og Tromsø. Hver lokation vil starte med tre trailere.

Med dagens nye partnerskab er Freetrailer dermed et skridt tættere på målsætningen om at have 200 trailere i Norge inden udgangen af 2020/21.

Freetrailers CEO, Philip Filipsen udtaler ifm. partnerskabet:

Jeg er meget glad for, at Second Space har valgt at samarbejde med Freetrailer fra første åbningsdag. Second Space giver med samarbejdet med Freetrailer deres kunder mulighed for transport til og fra deres opbevaringsrum. Second Space-lagrene i Oslo er placeret på lokationer, hvor vi oplever høj efterspørgsel efter vores service, og samarbejdet er derfor med til at forbedre vores tilbud i disse områder.

Second Space er Freetrailers første partner i Nordnorge, og jeg er derfor glad og stolt over, at vi nu også kan tilbyde vores service i Tromsø. Partnerskabet er samtidig med til at udbedre kendskabet til Second Space i både Tromsø og Oslo, og vi er derfor meget glade for det nye samarbejde.