Freetrailer har i dag meddelt, at de indgår i et vigtigt partnerskab med den landsdækkende møbelhuskæde ILVA, hvor 19 af indretningskædens 42 lokationer bliver udstyret med nye gratistrailere fra Freetrailer.

Danske forbrugere kan allerede fra sommeren 2021 booke og afhente trailerne ved 19 nye lokationer, når det nye partnerskab mellem Freetrailer og ILVA er på plads. I alt 57 nye trailere bliver tilgængelige ved 19 ILVA-lokationer, fordelt over hele landet fra Frederikshavn i nord til Falster i syd.

Salgs- og marketingdirektør hos ILVA, René Flemming udtaler ifm. det nye samarbejde:

Hos ILVA sætter vi altid kvalitet, service og rådgivning først, og med et nyt partnerskab med Freetrailer kommer vi til at sætte en tyk streg under service. Aftalen gør det endnu lettere for vores kunder at handle hos os og kunne tage varerne med hjem samme dag. Freetrailer-konceptet er gennemprøvet, og fordi det bygger på app-baseret selvbetjening, er det let for forbrugerne selv at booke, hente og aflevere trailerne, lige når det passer dem. Med den nye aftale ser vi frem til at gøre hverdagen lidt lettere for vores kunder i samarbejde med Freetrailer