DanCann Pharma kan i dag offentliggøre, at det ”Letter of Intent”, som virksomheden og Tetra underskrev i januar, nu har udmøntet sig i en konkret samarbejdsaftale, der giver den DanCann Pharma eksklusiv ret til distribution af de cannabinoid-baserede lægemidler Reduvo ™ Adversa® og Qixleef ™ i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Tyskland.

DanCann har i mange måneder været i konstruktiv dialog med Tetra, hvor parterne er blevet enige om, at de er det helt rigtige match.

Aftalen omfatter en sum af forudbetalinger og betaling for opnåede mål til Tetra på op til 6,25 mio. kroner og forventede royalties på op imod 62,5 mio. kroner i forbindelse med DanCann Pharmas salg inden 2028.

Selskabets CEO, Jeppe Krog Rasmussen udtaler, at dagens nyhed er et stort skridt i selskabets vision om at forbedre sundheden og livskvaliteten for patienter med udækkede sundhedsudfordringer, og siger desuden:

Med denne aftale går vi nu ind på en helt ny vej omkring godkendte cannabinoidbaserede lægemidler. Vi får adgang til en portefølje af stærke produkter og kan brede vores forretningsmæssige indsats ud på flere områder både på kort og på længere sigt.

Læs hele selskabsnyheden her.