DecideAct kunne i går meddele, at Dyrenes Beskyttelse i Danmark har valgt DecideAct til at levere en digital platform og ekspertise til at understøtte eksekveringen af deres 2030-strategi.

Dyrenes Beskyttelse er en frivillig forening, der hovedsageligt er finansieret af private midler. Foreningen har lige under 70.000 medlemmer, 250 ansatte samt et stort frivillignetværk, der dækker hele Danmark. Som Danmarks førende dyreværnsorganisation hjælper Dyrenes Beskyttelse dyr i nød, stopper overgreb mod dyr og kæmper for et respektfuldt og bæredygtigt forhold mellem dyr, mennesker og natur.

Foreningen hjælper blandt andet tilskadekomne og nødstedte dyr, overvåger at lovgivningen om dyr bliver overholdt og arbejder samtidig politisk for, at lovgivningen i Danmark og EU bliver indrettet til dyrenes bedste. Dyrenes Beskyttelse guider også forbrugerne til mere dyrevenlige indkøb og samarbejder med producenter og detailhandel om at fremme bedre dyrevelfærd. Desuden varetager foreningen et omfattende informations- og videndelingsarbejde for at give mennesker de bedste forudsætninger for at kunne give dyrene det bedste liv. Foreningens historie går helt tilbage til 1875.

Vicedirektør Nicolai Fischer Bogason fra Dyrenes Beskyttelse ser lovende perspektiver i at bruge DecideActs digitale styringsværktøj til deres 2030-strategi. Han mener, det kan hjælpe ledelsen med at arbejde mere systematisk med opfølgningen og fremdriften på deres strategiske indsatsområder samt styrke dialogen mellem direktion og ledelse omkring de strategiske prioriteter. Og netop evnen til at prioritere er en udfordring for mange NGO’er, fastslår Nicolai Fischer-Bogason, der udtaler:

Vi har naturligvis et stærkt fokus på at sikre det gode dyreliv, men vi vil gerne løfte os til det næste niveau i forhold til at styrke vores prioriteringer og blive skarpere til at måle vores forskellige tiltag i forhold til, hvordan de understøtter forbedring af dyrevelfærd, så vi kan gøre en endnu større forskel for dyrene. DecideAct har været meget imødekommende og gjort en indsats for at forstå vores forretning, og jeg håber og tror, at vi med DecideAct kan finde et niveau i afrapporteringen så det skaber værdi for ledergruppen og bestyrelsen, understøtter den daglige dialog og ultimativt hjælper os med at udvikle organisationen i forhold til tidsånden.