Donkey Republic har i dag offentliggjort en rapport for første kvartal med indblik i deres ”Key Performance Indicators”.

Her fremgår det, at Donkey Republic i første kvartal har nået en omsætning på 1 mio. EUR svarende til en vækst på 84% sammenlignet med samme periode sidste år. Den stærke omsætningsvækst sætter et godt fundament for selskabets målsætning om at fordoble deres omsætning i 2022, som forventes at ende på 9-10 mio. EUR.

Donkey Republic har også oplevet stor fremgang i antallet af brugere og ture. Antallet af brugere er steget til 55k svarende til en vækst på 179%, og antallet af ture er steget til 566k svarende til en vækst på 73%. Udviklingen har ifølge Donkey Republic resulteret i en CO2-besparelse på 72 ton CO2. Gennem kvartalet har Donkey Republic ligeledes indgået kontrakter med nye byer, herunder Herlev i Danmark og ni forskellige byer i Belgien.

På fredag d. 8. april afholder Donkey Republic et webinar, hvor der vil blive taget udgangspunkt i udviklingen i første kvartal og dagens rapport. Du kan tilmelde dig her.