For tredje gang i år opjusterer Erria sine forventninger, hvilket kan tilskrives den fortsatte vækst hos Erria Container Services samt positive effekter af opkøbene af Mermaid Maritime Vietnam og Cathay Seal.

Således forventer Erria nu at nå en omsætning på 120-130 mio. kroner med et underliggende EBITDA på 9-11 mio. kroner. Tidligere var forventningen at nå en omsætning på 110-120 mio. kroner med et underliggende EBITDA på 7-9 mio. kroner.

Erria leverede den første opjustering tilbage i juni, hvor selskabet vandt sin største kontrakt nogensinde med Ørsted. Inden denne opjustering var selskabets oprindelige guidance at nå en omsætning på 90-100 mio. kroner med et EBITDA på 2-4 mio. kroner. Erria er dermed væsentlig foran sin oprindelige guidance, og har tilsyneladende haft succesfulde overtagelsesprocesser af Mermaid Maritime Vietnam og Cathay Seal.

Erria præsenterer regnskab for første halvår den 24. august. Da kontrakten med Ørsted først træder i kraft i andet halvår, må det forventes, at Erria henter en relativ større andel af indtægten i andet halvår, men det bliver vi meget klogere på i de kommende regnskaber.