Erria har i dag offentliggjort, at datterselskabet Mermaid Maritime Vietnam har indgået en aftale med en anerkendt, større vietnamesisk olievirksomhed vedrørende levering og installation af redningsbåde til en boreplatform.

Den samlede kontrakt forventes at beløbe sig til 5 mio. kroner. Aftalen indebærer levering af 50 personers redningsbåde i første halvår af 2024. Boreplatformen vil blive leveret til “Kinh Ngu Trang Nam”-feltet, der ligger 140 km sydøst for Vung Tau i Vietnam, og forventes at være aktiv fra begyndelsen af 2025.

Dagens millionaftale kommer dagen efter, at Erria har opjusteret sine forventninger for regnskabsåret 2023. Erria forventer nu at nå en omsætning på 200-205 mio. kroner med et EBITDA på 6-8 mio. kroner samt et EBIT på 5-7 mio. kroner. Tidligere forventede Erria at nå en omsætning på 170-185 mio. kroner med et EBITDA på 5-8 mio. kroner og et EBIT på 4-7 mio. kroner.

CEO Henrik N. Andersen udtaler ifm. dagens millionaftale i Vietnam:

Mermaids evne til at levere kvalitetsprodukter og sikre vigtige forsyningsaftaler styrker vores fortsatte vækst og positionerer os som en pålidelig partner inden for offshore industrien i Vietnam.