Erria er et af de ældre selskaber på den danske First North børs. Selskabet blev stiftet tilbage i 1992, og blev børsnoteret i 2007 som et af de første selskaber på First North.

Med den lange track record og over 300 ansatte, er Erria sammenlignet med mange andre minibørsselskaber et meget modent selskab. Det afspejles også af kundeporteføljen, hvor der er velkendte navne som Maersk Line, Maersk Drilling, Alcatel, Vattenfall og Viking Life-Saving. Størstedelen af selskabets ansatte er ansat i Erria Container Services, der årligt håndterer mere end 150.000 containere.

Erria’s forretningsområder er alle relateret til den maritime industri og omfatter Ship Management, Marine Warranty Survey, Offshore Personnel Services, livrednings- og brandslukningsudstyr, og ikke mindst container depoter i Vietnam. Selskabet er desuden til stede i både Europa og Asien gennem datterselskaber.

Erria omsatte i 2021 for 59,1 mio. kroner med et positivt EBITDA på 1,8 mio. kroner. Dermed er Erria også et af de selskaber, som leverer sorte tal på bunden. I 2022 forventer Erria at nå en markant vækst med en forventet omsætning på 90-100 mio. kroner og et EBITDA på 2-4 mio. kroner, hvorfor Erria med nuværende guidance står overfor en potentiel fordobling i EBITDA. Den stærke vækst skal blandt andet ses i lyset af selskabets seneste opkøb af Cathay Seal i Singapore, der forventes at bidrage med en omsætning på omkring 28,7 mio. kroner og sorte tal på bunden.

I går indgik Erria den endelig aftale om overtagelse af Cathay Seal. Handlen indebærer, at sælgerne af Cathay Seal tegner 1.621.622 nye aktier til kurs 3,70 pr. aktie eller markedskursen på datoen for virksomhedsoverdragelsen, såfremt denne kurs er højere.