FOM Technologies har i dag annonceret, at de har ansat Allan de Neergaard som ny Chief Sales Officer, og ansætter derudover den første medarbejder i selskabets amerikanske datterselskab, FOM Technologies Inc.

FOM Technologies justerer således ledelsesteamet med ansættelse af Allan de Neergaard pr. 1. juni 2023 som ny Chief Sales Officer. Allan de Neergaard erstatter hermed Michael Bjerregaard Andersen, som forlader selskabet. Med titel af Chief Sales Officer får Allan de Neergaard det fulde globale salgsansvar i FOM Technologies koncernen. Allan de Neergaard har en mangeårig erfaring med salg af højtavancerede tekniske maskiner og udstyr og kommer fra en stilling som Director of Sales i kvanteteknologi selskabet QDevil samt President i QDevils amerikanske datterselskab QDevil Inc.

QDevil er et af verdens førende selskaber indenfor kvanteelektronik, og ansættelsen understreger, at dette område har stigende kommerciel interesse for FOM Technologies, i kombination med selskabets øvrige to strategiske fokusområder, som er materialeforskning indenfor sol og batterier.

Etableringen af en permanent medarbejderbase i USA vil forøge selskabets tilstedeværelse i USA og er en markant forstærkning af selskabets synlighed på et meget væsentligt marked. Det har været en strategisk prioritet for selskabet igennem en periode, og selskabet er meget tilfredse med, at de nu kan iværksatte dette skridt. CEO for FOM Technologies, Michael Stadi udtaler:

Vi er meget stolte og glade for at kunne tiltrække så stærk og erfaren en kompetence som Allan de Neergaard til at lede vores globale vækstrejse på salgssiden. Sammen med founder Martin Kiener og det øvrige salgsteam er vi nu klar til at vokse vores globale salgsaktiviteter i Danmark og i USA væsentligt herfra.