FOM Technologies har nu sat kommercielt fokus på Indien og indleder med at føje to af Indiens mest prestigefyldte universiteter til kundelisten.

Der er tale om salg af slot-die coating udstyr og maskiner til IIT (Indian Institute of Technology) i Madras og til IIT (Indian Institute of Technology) i Mumbai. FOM Technologies sælger dermed forskningsudstyr til Indiens fremmeste materiale forskere og håber på at kunne realisere et langsigtet kommercielt potentiale i Indien. Selskabets administrerende direktør, Michael Stadi udtaler:

Alle danske eksport baserede virksomheder ved, at Indien er et stort, men meget komplekst marked at få succes i. Vi har brugt lang tid på grundig analyse og forberedelse forud for en kommerciel indtræden på det indiske marked. En analyse og forberedelse der er udført i tæt samarbejde med Nordin samt Udenrigsministeriets eksport ressourcer. Vi håber naturligvis, at Indien kan udvikle sig lige så gunstigt som de øvrige tre hovedområder – Nordamerika, Europa og Kina som vi opererer i.