FOM Technologies 51% ejede datterselskab MLMC Therapeutics ApS har atter fået tildelt et procespatent, hvor Slot-die coating udgør den grundlæggende teknologi. Dermed arbejder selskabet videre efter en strategi, med i fremtiden at kunne levere udstyr til udvikling af banebrydende ny fremstilling af medicin.

MLMC Therapeutics ApS har netop fået myndighedernes godkendelse på udtagelse af patent til fremstilling af flerlags mikrostrukturer, som f.eks. kan bruges til udvikling og optimeret fremstilling af fremtidig medicin.

CEO for FOM Technologies, Michael Stadi udtaler:
Da FOM Technologies kerneforretning ikke er at udvikle medicin, har vi valgt at oprette et separat datterselskab til dette formål, samtidig med at vi har bragt eksterne senior farmaceutiske eksperter ind i datterselskabets ejerkreds og bestyrelse. En separat juridisk enhed (MLMC Therapeutics ApS) giver os en mulighed for at holde fokus på Slot-die coating i moderselskabet (FOM Technologies A/S), samtidig med at vi har skabt en platform for fremtidig udvikling af medicinske fremstillingsmetoder i datterselskabet.
I aften klokken 20 afholder FOM desuden endnu en udgave af Inside FOM, hvor Michael Stadi vil gennemgå det sidste kvartals nyheder samt besvare spørgsmål. Hvis du derfor er interesseret i at blive klogere på FOM Technologies, er det en god mulighed.