Scandion Oncology kunne i går informere om resultatet af deres emission. Her fremgår det, at selskabet henter omkring 75 mio. SEK efter omkostninger til emissionen er trukket fra. Emissionen startede den 1. juli, hvor der blev udbudt 10.711.848 aktier svarende til omtrent 93,7 mio. kroner.

Omkring 13% af aktierne blev tegnet gennem tegningsretter, 0,5% blev tegnet uden tegningsretter, mens 66,5% var blevet forhåndstegnet. Scandion Oncology lykkedes dermed at hente omkring 80% af det samlede udbud. Den totale mængde af aktier i Scandion er nu 40.706.972 stk.

Emissionen giver Scandion Oncology mulighed for at udbrede deres lægemiddel SCO-101 til en bredere patientgruppe, hvor de fordobler det kommercielle potentiale for lægemidlet. Derudover melder Scandion, at det sikrer driften af selskabet ind i 2024. Scandion forventer desuden at kunne lave en hovedbørsnotering, der gør selskabet mere interessant for institutionelle investorer.

Scandion Oncology er et dansk biotek-selskab, der har fokus resistens overfor kemoterapi. Her er de på nuværende tidspunkt i gang med kliniske studier for deres lægemiddel kaldet SCO-101. CORIST-studiet, som de er længst fremme med, er i fase 2, hvor der forventes at komme data herfra i løbet af Q3 i indeværende regnskabsår.