fbpx

Scandion Oncology

Scandion Oncology: Mød selskabet

Om Scandion Oncology

Scandion Oncology, som er et dansk biotekselskab noteret på First North Growth Market Sweden, ønsker at være en del af løsningen til et af de største og uløste problemer i moderne kræftbehandling, nemlig resistens over for den medicinske behandling. Mere end 18 mio. mennesker bliver konstateret med kræft hvert år, hvoraf halvdelen af dem, som modtager kemoterapi, bliver resistente.

Selskabets første lægemiddelkandidat, SCO-101, er en tablet, som skal indtages sammen med kemoterapien for at modvirke resistens. Målet er at kræftpatienten kan leve længere og i bedste fald helbredes.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Scandion Oncology’s seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden maj 2021.

1 2 7

CEO: Francois Martelet

Francois Martelet tiltrådte stillingen som CEO den 2. januar 2023. Francois Martelet har de seneste 20 år været i ledende roller inden for pharma og biotek. I alt har han mere end 30 års erfaring inden for industrierne, og har signifikant erfaring fra både early- og late stage klinisk udvikling inden for kræft.

IR-kontakt: ir@scandiononcology.com

Scandion Oncology rancois Martelet

Tilmeld dig Scandion Oncology’s investor-nyheder

* indicates required