fbpx

Scandion Oncology

Nordnet Live: Scandion Oncology

Om Scandion Oncology

Scandion Oncology, som er et dansk biotekselskab noteret på First North Growth Market Sweden, ønsker at være en del af løsningen til et af de største og uløste problemer i moderne kræftbehandling, nemlig resistens over for den medicinske behandling. Mere end 18 mio. mennesker bliver konstateret med kræft hvert år, hvoraf halvdelen af dem, som modtager kemoterapi, bliver resistente.

Selskabets første lægemiddelkandidat, SCO-101, er en tablet, som skal indtages sammen med kemoterapien for at modvirke resistens. Målet er at kræftpatienten kan leve længere og i bedste fald helbredes.

Følg aktiekursen her.

Regnskabskalender og årsrapporter

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Scandion Oncology’s seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden maj 2021.

1 2 5

CEO: Bo Rode Hansen

Bo Rode Hansen er en yderst erfaren herre, han har blandt andet været CEO for Roche Innovation center Denmark, samt haft 2,5 år på en direktør post i USA. Før han i oktober 2020 vendte tilbage til Danmark – for at overtage direktør posten i Scandion Oncology.

IR-kontakt: ir@scandiononcology.com

Bo Rode Hansen

Tilmeld dig Scandion Oncology’s investor-nyheder

* indicates required


Hej med dig!

Vil du følge danske vækstaktier og kommende børsnoteringer? Så gør som +3.000 andre og tilmeld dig vores nyhedsbrev.