FOM Technologies har indfriet de vækstmål, som investorerne blev stillet i udsigt ved selskabets notering i sommeren 2020.

Selskabet sætter nu turbo på udvidelse af den organisatoriske platform og forventer at udvide organisationen med ca. 50% indenfor de næste 6 måneder. Så snart sommerferien er overstået, skruer FOM Technologies yderligere op for jagten på holdbaserede stjernespillere indenfor alle kernediscipliner af driften. Det gælder Finans, Salg, Produktion, R/D, HR samt PR/Marketing og IR. Selskabets CEO, Michael Stadi udtaler:

Noterede selskaber på Nasdaq First North har gennemgået en del omtale de seneste 12 mdr. I sin essens har investorer, øvrige stakeholders samt presse efterspurgt en højere grad af opfyldelse af de vækstløfter, som investorerne blev stillet i udsigt af selskaberne ved notering. I FOM er vi stolte af og tilfredse med vores egen hidtidige performance. Da vi derudover er optimistiske omkring vores fremtidige kommercielle potentiale, ønsker vi at styrke organisationen, for at fortsætte vores rejse og opnå vores langsigtede vækstmål.