Freetrailer har i denne uge meddelt, at de har ansat Martin Damm som selskabets nye CFO. Han kommer med en stor erfaring fra software- og forsikringsbranchen, senest som CFO hos Penni.io.

Det er i tråd med Freetrailers vækststrategi og internationale udvikling, at de har valgt at styrke ledelsen. Martin Damm har igennem mange år været en del af startup-miljøet og selskaber med stor fokus på den digitale udvikling. Martin Damm har en HD i Financial and Accounting Management fra Copenhagen Business School. Før tiden hos Penni.io har han været Senior Vice President hos Tia Services, der er den førende europæiske producent af standardløsninger til forsikringsbranchen.

Freetrailers CEO, Philip Filipsen ser selskabets nye CFO som en vigtig styrkelse af ledelsen for at nå koncernens ambitiøse mål. Han udtalte ifm. ansættelsen:

Jeg er glad for at kunne byde Martin Damm velkommen hos Freetrailer. Vi er på en ambitiøs mission, hvor vi med udgangspunkt i vores teknologiske platform skal udbrede vores deleøkonomiske transportkoncept ikke kun til Norden, men til hele Europa. Det kræver en stærk organisation med mangeårige erfaringer inden for både teknologi og internationalt salg, det har Martin Damm og på toppen af det er han en erfaren CFO.