fbpx

Freetrailer

Freetrailer: Mød selskabet

Om Freetrailer

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, grundlagt i 2004, med det formål at gøre det nemt at booke og låne en trailer via en deleøkonomisk it-platform. I samarbejde med selskabets partnere, som bl.a. tæller IKEA, SILVAN og Bilka, stilles transportløsningen til rådighed for partneres kunder.

Med en 100% selvbetjeningsløsning via app og elektronisk lås gives der fuld fleksibilitet til partnerne og deres kunder, og i dag har Freetrailer været benyttet af +5 millioner personer, og har præsenteret en målsætning om at nå 1,6 mio. udlejninger i 24/25.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Følg aktiekursen her. 

Regnskabskalender og årsrapporter

Vores seneste artikler

Her er et overblik over Freetrailers seneste artikler på vaekstaktier.dk. Her følger vi blandt andet spændende nyheder, regnskaber mm., som vi har gjort siden april 2021.

1 2 8

CEO: Philip Filipsen

Philip har de seneste 20 år arbejdet med økonomistyring, koncernrapportering og forretningsudvikling i små og mellemstore virksomheder i ind- og udland.

Philip er uddannet i finansiering og har flere års erfaring som investeringsdirektør i forsikrings- og bankverdenen.

IR-kontakt: investor@freetrailer.dk

Philip Filipsen