Freetrailer meddeler i dag, at de har indgået et nyt spændende partnerskab med den norske lavprisdagligvarekæde Europris. Med det nye samarbejde vil Freetrailers service blive stillet til rådighed for kædens mere end 260 varehuse.

I første omgang bliver det varehusene i Stoa, Sørlandparken, Vågsby og Fredrikstad, hvor også kædens hovedkontor ligger, som kommer til at tilbyde gratis trailere til deres kunder, hvorefter der vil blive kigget på at rulle selvbetjeningskonceptet ud til yderligere varehuse.

Philip Filipsen, CEO hos Freetrailer glæder sig over det nye samarbejde, som passer perfekt ind i Freetrailers udbredelse på det norske marked. Philip Filipsen udtaler ifm. med det nye partnerskab:

Jeg er glad og stolt over den nye samarbejdsaftale med Europris, som både kan være med til at markedsføre Europris i lokalområde og samtidigt give Europris kunder en 100% selvbetjent transportløsning. Der er her tale om en varehuskæde med et meget stærkt brand og en stor udbredelse på det norske marked, som vi kan tilføre vores forretning i Norge, så vi ser meget frem til at udbrede Freetrailer konceptet på det norske marked sammen med Europris.