Freetrailer har i dag offentliggjort årsrapport for regnskabsåret 20/21. Eftersom selskabet offentliggjorde regnskab for fjerde kvartal d. 26. august, var mange af oplysningerne kendte på forhånd.

I regnskabsårets 20/21 steg antallet af udlejninger med 26,9% sammenlignet med samme periode sidste år. Ved regnskabsårets slutning havde Freetrailer 2.146 trailere på markedet, hvilket svarer til en stigning på 32,7%.

Omsætningen steg 27% til 51,9 mio. kroner samtidig med, at resultatet før skat sluttede på 6 mio. kroner mod 1,5 mio. kroner i samme periode sidste år. Selskabet har dermed leveret en flot vækst på både top- og bundlinje.

Selskabets CEO, Philip Filipsen udtaler ifm. dagens årsrapport:

Freetrailer har oplevet en fantastisk fremgang på alle områder i det forgangne regnskabsår, og jeg er meget stolt over det resultat vi kan fremlægge. Særligt glæder den flotte fremgang i både antallet af trailer i markedet og i antallet af udlejninger, som er hele fundamentet for vores forretning.

Freetrailer går en utrolig spændende tid i møde, og jeg føler for alvor, at vi nu har fået skabt det rette fundament for ekspansionen af Freetrailers koncept internationalt. Vores økonomiske fundament er bedre end aldrig før, vi formår at tjene penge i vores etablerede markeder, vores organisation arbejder målrettet på at drive Freetrailer fremad, og vi har skabet et godt udgangspunkt for at etablere os på nye markeder sammen med vores mange partnere.